onsdag den 10. januar 2018

Datingens Psykologi

Ønsker du at blive bedre til at date?

Ønsker du at blive bedre til at date? Er du træt af ikke have styr på situationen når du er på en date? Så er Datingens Psykologi måske noget for dig. Datingens psykologi hjælper dig til en bedre forståelse af det spil der foregår imellem kønnene.

Bogens mål er at give læseren en meget bedre indsigt i at flirte, date, score og udvikle følelsesmæssige forhold til andre mennesker. Den snakker også om hvordan man skaber den bedste onlineprofil og hvordan man udvælger det bedste dating billede.

Hemmeligheden til alle disse relationer er, ifølge bogen, et begreb der hedder Evidating. Evidating er nogle værktøjer og psykologiske principper, som foregår imellem mænd og kvinder når de interagerer. Bogen samler psykologiske forskningsresultater som har været gemt væk i store afhandlinger, og gør dem forstålige for alle og enhver. Bogen trækker også på en masse som skal hjælpe læseren med at blive bedre og bedre til at opnå og fastholde kontakt til kvinder.

Dating tips til mænd

Datingens psykologi går i dybden med alle mulige forskellige elementer af at skabe kontakt til kvinder. F.eks. beskriver bogen meget klart hvordan man skal positionere sig selv i forhold til kvinder man ønsker at komme i kontakt med. Der bliver også snakket om at man som mand skal indtage ethvert rum man træder ind i. Det vil sige at man ikke skal være bange for at tale højt og udstråle maskulinitet. Det kan virke en smule banalt, og kan også virke en smule primitivt og gammeldags, men ifølge forfatteren er det en god måde at iscenesætte sig selv på overfor det modsatte køn.

Bogen kan uden tvivl give mænd nogle redskaber når det kommer til dating. De kan måske især opnå en følelse af at de har et overblik og har styr på situationen. Og det er egentlig det jeg tror der er det vigtigste, at udvise overskud og kontrol i enhver situation. Føler du dig utilpas når du dater, kan bogen helt sikkert give dig nogle værktøjer, men spørgsmålet er om man ikke kan finde overskuddet og redskaberne frem uden hjælp.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

kognitiv

Bo Bach Pedersen Brug viden om hjernen i kognitiv adfærdsterapi: et indblik i hvordan psykoterapeuter kan gøre brug af hjerneforskninge...