søndag den 11. februar 2018

psykoterapeut uddannelse

Her er en række gode råd, som du bør følge, hvis du overvejer at søge ind på en psykoterapeut uddannelse.

Tjek flere steder
Undersøg flere forskellige psykoterapeut uddannelse før du vælger. Mange psykoterapeut uddannelser tilbyder mulighed for gratis at være med på et kursus, hvor man kan opleve hvordan der bliver arbejdet på stedet.

Tjek på økonomi 
Før du skriver under på en kontrakt, der binder dig for er fast beløb, så sikre dig at du har økonomi til at tage uddannelsen. Før du er færdig med en god psykoterapeut uddannelse, så kan du godt have betalt op til 250.000 kr.

Tid
Har du tiden, også til at komme fra og tilbage. Der kræver rigtig lang tid at tage en psykoterapeut uddannelse, med kurser, lektien og transport. Hvordan er muligheden for at tage det offentlige til stedet. Tag der lang tid?. 

Anderkendte redskaber
Sørg for at uddannelsen bruger anderkendte redskaber, der via forskning har vist resultater. Der findes mange tvivlsomme metoder inden for psykoterapi, men der findes også mange metoder, der gennem mange år, har vist gode resultater.

Hvor længe har uddannelsen eksisteret
Hvis en psykoterapeut uddannelse har eksisteret i mange år, så er det normalt et kvalitetsstempel. Undersøg derfor hvor længde uddannelsen har eksisteret.

Andres mening
Forsøg at finde nogle, som har taget uddannelsen, det er normalt de bedste til at kunne give viden og erfaring med uddannelsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

kognitiv

Bo Bach Pedersen Brug viden om hjernen i kognitiv adfærdsterapi: et indblik i hvordan psykoterapeuter kan gøre brug af hjerneforskninge...