fredag den 27. oktober 2017

Livskvalitet kan udvikles

Livskvalitet er et aktiv, som kan udvikles gennem analyse, kommunikation og motivation i en hvilken som helst virksomhed. De virksomheder, der bruger ressourcer på at skabe harmoni gennem målrettet kommunikation, oplever frigørelse af medarbejdernes skjulte ressourcer - en proces, som udvikler en positiv synergieffekt - både på kort og længere sigt
Efter 15 års arbejde og indsigt i den menneskelige psyke, i gruppesynteser samt i virksomhedsudvikling har Human solutions udviklet en brugbar udviklingsmodel til virksomheder og personlig udvikling, som kaldelse RESPONS© og PositionsErkendelse©. I disse modeller ligger forståelsen af den menneskelige psyke, nærværets position, kommunikationsevnen samt frigørelsen af menneskelige ressourcer i dyb respekt for hver enkelt individ. Enhver forandringsproces i en virksomhed skal altid starte indefra - hos medarbejderne, så forandringen skaber et solidt fundament for virksomhedens videre vækst.

Human solutions ønsker at skabe løsninger, der rækker langt ind i fremtiden, og som giver den enkelte virksomhed den samarbejdsevne, der skal til for at få succes. 
Enhver udvikling i en virksomhed starter i bevidstheden. For at kunne skabe en positiv bevægelse i en virksomhed, kræves der forståelse og erkendelse vedrørende virksomhedens præcise position.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

kognitiv

Bo Bach Pedersen Brug viden om hjernen i kognitiv adfærdsterapi: et indblik i hvordan psykoterapeuter kan gøre brug af hjerneforskninge...