søndag den 24. september 2017

Seksuelle problemer

Behandlingsform
Uanset hvad din eller jeres problemstilling måtte være foregår al behandling udelukkende gennem samtaler. Da jeg som udgangspunkt mener at seksuelle problemer skyldes noget psykologisk og vurdere jeg at der er andre problemer henviser vi til personer med anden faglig baggrund.

Typiske problemer for kvinder kan være:

Manglende eller nedsat seksuel lyst, hæmmethed omkring seksualitet/onani, orgasmeproblemer eller en overgrebsproblematik der aldrig er blevet bearbejdet.

Kvinder, der ikke kender sig selv seksuelt, eller som har svært ved at acceptere deres egen seksualitet. Et meget almindeligt problem er også "hjernepiger" - dvs. kvinder, som har svært ved at give sig hen, fordi de er bange for at miste kontrol. Fysiske og psykiske problemer i forbindelse med overgangsalderen.

Typiske problemer for mænd kan være:

For tidlig sædafgang, rejsningsbesvær, manglende seksuel lyst, hæmmethed omkring seksualitet, manglende seksuelt kendskab til sig selv eller en overgrebsproblematik, der aldrig er blevet bearbejdet.

Biseksualitet, homoseksualitet, specielle sexuelle præferencer eller problemer omkring det at "springe ud" kan ligeledes være problemer, man kan henvende sig med.


Samlivsproblemer

Manglende tid til hinanden/pleje af parforholdet grundet travlhed og børn, graviditet, efter fødselsreaktioner, ubalance i parforholdet såsom den ene dominerer eller følelsen af at hænge på alt det praktiske - samt dårlig eller manglende kommunikation i parforholdet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

kognitiv

Bo Bach Pedersen Brug viden om hjernen i kognitiv adfærdsterapi: et indblik i hvordan psykoterapeuter kan gøre brug af hjerneforskninge...